Trio klar för Lidköping United

Lidköping United fortsätter med upprustningen inför höstens spel i division 1. Hittills har truppen förstärkts med fyra spelare, bland annat Noah Tesfaye som Futsalmagasinet skrev om förra veckan.

Nu får kvartetten sällskap av trion Adam Gadzo, Mathias Englund och Yazan Ghadry som tidigare under onsdagen presenterades för United.

LÄS ÄVEN: Örebro FC värvar lokalt

Mathias Englund kommer från spel i division 6-laget Hangelösa IF, och han beskrivs som en tänkbar ersättare till Erkin Hamidovic som bytte Lidköping mot division 1-kollegan FC Rosengård.

Foto: Hajrudin ”Dino” Husic. Adam Gadzo, Mathias Englund och Yazan Ghadry.

– Mathias Englund är en bra smidig spelare som ska fylla tomrummet efter vår kapten Erkin. Det tror jag att han kommer göra galant. Han har imponerat på träningarna precis som alla andra nyförvärv, säger ordförande Dino Husic till klubbens hemsida.

Adam Gadzo och Yazan Ghadry kommer från Lundsbrunns IF som spelar i division 4. Husic kommenterar duon.

Om Ghadry:

– Yazan Ghadry är en tung pjäs som har fötterna på jorden, bra spelförståelse och klickar galant med dom övriga i gruppen.

Om Gadzo:

– Adam Gadzo är en snabb och överraskande spelare som kommer kliva in på sin kant och fylla igen tomrummet efter långtitdsskadade Husam.
En spelare att hålla koll på helt klart.

LÄS ÄVEN: Guldhjälten återvänder till IFK Göteborg

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img