Oavgjort i den avslutande matchen mot Wales

Lördagens förlust var glömd och det var ett taggat och revanschsuget Sverige som klev ut på planen i Ica Maxi arena för att återigen möta Wales.

Svenskarna var också de som öppnade matchen allra piggast. Presspelet, som Lars Ternström berättade för Futsalmagasinet har fungerat bra, gav återigen utdelning och många gånger kunde Sverige vinna bollen högt upp i planen.

Ett svenskt ledningsmål kom också därför helt rättvist drygt åtta minuter in i matchen. IFK Uddevalla Futsals Petrit Zhubi placerade snyggt in 1-0.

Men bara drygt två minuter senare kom Wales ikapp till 1-1, för att senare även vända på matchen. 1-2 blev också halvtidsresultatet.

Sverige fick sedan en riktig drömstart i den andra halvleken. Drygt tre minuter fick Sverige in en viktig kvittering genom ett självmål på ett olyckligt vis.

Sverige hade fortsatt mycket boll under den andra halvleken och spelade med ett stort självförtroende många gånger. Wales var däremot inte ofarliga, och debuterande Felix Nordenfors testades i det svenska målet under den andra halvleken.

Sverige hade några riktigt heta chanser under den sista halvan av den andra halvleken, där Simon Chekroun och Kristian Legiec var allra närmast.

Men 2-2 stod sig matchen ut, och de båda lagen fick nöja sig med delad pott.