Skadan sätter stopp – får ny roll i klubben

Skoftebyn Futsal är i full gång med sitt arbete inför den kommande säsongen i SFL Södra. Bland annat ryktas Angelo Vega, som nyligen lämnade IFK Uddevalla, vara aktuell för klubben som är baserad i Trollhättan.

Klart är det i alla fall att Shefqet Hajdini, som i fjol spelade i laget, får en ny roll i klubben. Hans skadade knä sätter stopp för spel den här säsongen, och i stället kliver han in i rollen som ”players manager”.

LÄS ÄVEN: Därför lämnar Angelo Vega IFK Uddevalla

I sin roll kommer ”Shef” vara en länk mellan spelare och ledare, och han ska redan ha varit involverad i klubbens värvningsprocess av nya spelare och ingår även i deras sportråd.

”Rollen känns som klipp och skuren för Shef. Han är grymt uppskattad i gruppen. Han är en kille som alla kan anförtro sig till och har varit länge i klubben så han vet precis hur vi jobbar. Shef har även ett brett kontaktnät och känner till många intressanta spelare. Vår situation är speciell då många av våra spelare spelar fotboll i andra klubbar. Där har Shef en viktig roll att hålla en bra kontakt.”, skriver Skoftebyn på sin hemsida.

LÄS ÄVEN: ”Sveriges bästa klubb förtjänar Sveriges bästa ledarstab”

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img