Ivhall om sitt framträdande i Breaking News: ”Jag skrattade bara”

För er som har missat det uppmärksammade Filip och Fredrik, i programmet Breaking News under onsdagskvällen, ÖSK Futsals presskonferens när man presenterade Fredrik Karlsen.

Johan Ivhall, som höll i presskonferensen hade till synes lite problem, bland annat med att uttala Karlsens gamla klubb Polisportivo Sammichele. Dessutom presenterade han Karlsen först som norsk, för att sedan säga att han var från Italien. När spelaren i fråga själv skulle göra entré i sändningen gestikulerar vilt för att få Karlsen till bordet, något man kan se i Filip och Fredriks klipp.

För er som inte har sett det redan klassiska klippet, finns det här:

Under gårdagens avsnitt av Breaking News med Filip & Fredrik uppmärksammades ÖSK Futsals presskonferens ??

Slået op af Futsalmagasinet i Torsdag den 5. oktober 2017

– Jag skrattade bara.

Johan Ivhalls första reaktion när han fick se sig själv på TV var minst sagt oväntat. Han själv hade nämligen ingen aning om att klipper skulle vara med i programmet Breaking News. Vi frågar huvudpersonen själv vad det är som gör att klippet är roligt.

– Det var inte direkt något flyt under presskonferensen.

När han får frågan kring vad han tänkte under presskonferensen skrattar han först och svarar att det var en bra fråga. Själva gestikuleringen kom då en kollega var en våning ner, som man egentligen skulle vänta på. Då det tog längre tid än väntat signalerade Ivhall, kanske lite i panik, att Karlsen skulle komma och sätta sig bredvid honom.

Efter sändningen spreds en bild från Örebrolägret, där man talade om att man kanske inte hade Sveriges bästa presskonferenser, men i alla fall Sveriges bästa futsalcup.

LÄS ÄVEN: BK Skottfint med stora ambitioner 

Detta var dock inte något som kom från Johan Ivhall, utan Andreas Sers. Vi frågar Ivhall vad han skulle svara om han fick chansen att komma till Filip och Fredrik för att göra om presskonferensen.

– Självklart skulle jag tacka ja. Nästa gång är jag mer förberedd. Vi tyckte att vi var ganska förberedda egentligen, men det var ett par andra småsaker som inte klaffade. Vi kan skratta åt det nu, jag bjuder på det.

Frågan som vi alla ställer oss, blir det några fler presskonferenser?

– Självklart! Men det kommer inte vara jag som håller i dem, utan jag kommer bara hälsa alla välkomna. Det såg du att jag klarade galant ju.

Ja, återstår att se hur nästa presskonferens blir, om Johan Ivhall kommer få vara med i rutan även då. Något som är klart redan nu är att presskonferensen är en bit klassisk futsalhistoria.

LÄS ÄVEN: Täby startar futsalakademi

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img