Sedan tidigare är det klart att Lars Ternström kommer axla ansvaret för landslaget tillsammans med kroaten Matija Dulvat. Ternström har tidigare även varit förbundskapten för flicklandslaget samt tränare för IFK Göteborg Futsal.

Nu verkar det som att Lasse, som han kallas, kan vara aktuell för klubblagsspel i futsal.

LÄS ÄVEN: Rosengård vann – igen

Källor till Futsalmagasinet berättar att Ternström är sugen på att hålla igång och att spel i någon av Göteborgsklubbarna kan vara aktuellt. Allt handlar om det kommer finnas någon tid i hans redan fullspäckade schema. Vem vet, kanske vill han själv ta en plats i landslaget som spelare?

LÄS ÄVEN: Valon Gashi är inte klar med SFL

DELA
Föregående artikelTung inledningen sänkte Halmstad
Nästa artikelDuo stannar i Nacka Juniors
Sportintresserad, sportnörd om du så vill. Förkärlek till sena glidtacklingar, tåpajar och stolpträffar. Kommentator futsal/fotboll. Redaktionschef på Futsalmagasinet SE/FI. Har du åsikter/frågor eller vill att jag skall skriva om något, kontakta mig gärna på tobias.granberg@futsalmagasinet.se

Kommentera