ORAKLET: Är de hjältar eller ett skämt?

I veckans blogginlägg kommer jag att ta upp några personer som bör hyllas, oavsett om de ses som skämt eller hjältar av andra.

Först vill jag ta upp försäsongen. Förra året såg jag extremt mycket futsal! Det var nog bara Krister Melin som såg mera. Melins budget lär ha ändrats från utlandssemester till en weekend i fjällen efter alla streamkostnader.

Jag såg nästan varje match i Örebro Open förra året. Där lärde jag mig att det inte betyder ett skit. Visserligen fick jag rätt att Djurgården skulle gå upp och att Täfteå skulle åka ur. Däremot fick jag mig på nosen när jag tippade att Borås skulle åka ur.

I år kommer jag att ”scanna av” och titta på några få matcher, sedan lyssna på Tobias BW Granberg och Krister Melin i sina kloka analyser.

Själv så kommer jag ta upp mer om klubbarna vid nästa blogg. Redan nu kan jag säga att jag är väldigt nyfiken på Bajen, IFK Göteborg, Norrköping och Örebro FC.

LÄS ÄVEN: Såhär spelas Örebro Open

Nu till rubriken.

Självklart tänker jag på Filip och Fredrik som tokhånade Johan Ivhall på bästa sändningstid.

Ja, det var roligt och Johan var inte direkt bra. Syftet med presskonferensen och det faktum att ÖSK, med Ivhall i spetsen, har ambitioner gillar jag skarpt. ÖSK har ambitioner att höja standarden för svensk futsal, och all publicitet är bra publicitet. För även om presskonferensen var katastrof, var den med i Kanal 5 på bästa sändningstid.

Vilken annan klubb har det?

Vi har några, bland annat Johan Ivhall, Ove Holmberg, jag själv och BW som vågar sticka ut hakan. Ibland blir det fel, men utan dessa personer hade inte futsalen varit där den är i dag.

Därför väljer jag själv att kalla dessa för hjältar istället för skämt eller tomte, där de två sistnämnda är epitet jag själv blivit kallad. Det bjuder jag på!

Hoppas vi ses i Idrottshuset i Örebro till helgen.

LÄS ÄVEN: Rosengård kan skrälla

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img