Efter lyckade provspelet – nu är han klar för ÖSK: ”Tagit stora kliv”

Efter en tids träning med Örebro SK Futsal står det nu klart att Victor Bladh-Nilsson, 33, är helt klart för klubben.

Förutom träningar har Bladh-Nilsson även varit med i de senaste träningsmatcherna, och spelade även under Örebro Open. Men då var redan kontraktet påskrivet.

LÄS ÄVEN: Örebro KROSSADE Halmstad i den avslutande matchen

– Han kom ner till träningarna för sex veckor sedan och jag hade inga större förväntningar, det var kanske därför han kunde överraska mig, säger tränaren Mikko Seppälä till klubbens hemsida och fortsätter:

– Victor lärde sig väldigt snabbt vad som krävs som pivot, och hans bästa sida är hjärnan. Han processar med en supardator och vill hela tiden veta mer. En stor spelare med bra rörelse och, som jag tidigare nämnt, klok hjärna.

Även assisterande tränaren Victor Huerat har blivit imponerad av 33-åringen, och ser stor användning av honom.

– En joker som jag och sportgruppen följt länge. Han har tagit stora kliv nu på den korta tid som han tränat med oss och visat att det finns mer att ta av. En supernyttig spelare som vi tror mycket på, han gör ett hårt jobb i det tysta och kommer överraska många. Han har en vass vänsterfot och vi är nöjda med att ha knutit honom till oss.

LÄS ÄVEN: Angelo Vega imponerade när han testade med ÖSK Futsal

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img