Skoftebyn värvar ungt löfte från rivalen

Skoftebyn slog senast Oddevold i en träningsmatch, som egentligen var tilltänkt att spelas mot FC Tina som inte fick ihop lag. Nu har man gjort klart med två spelare som också har spelat med laget under försäsongen.

Den första är Niclas Graff, en vänsterfotad 29-åring med fotbollstillhörigheter i Göta BK. Graff har spelat tre matcher under försäsongen med ”Borgens Charmörer” och beskrivs som en spelare med fin teknik och mycket styrka i närkampsspelet.

Han kommenterar till Skoftebyns hemsida:

– Jag har sneglat mot futsalen ganska många år men aldrig riktigt ”vågat” ta klivet fullt ut och köra. Jag är en person som inte gör något halvdant, utan avstår hellre än att göra något på halvfart. Därför antar jag att jag valde att hoppa på tåget denna gången för att det kändes 100% rätt.

Christoffer Lundh kommenterar nyförvärvet till Futsalmagasinet:

– Niclas är en futsalkompatibel spelare som har alla förutsättningar för att bli hur bra som helst. Han har teknik, skott och fysik, vilket gör honom till en oerhört komplett spelare. När allt väl faller på plats kommer han bli en publikfavorit i borgen.

LÄS ÄVEN: ”Smart” spelare till Linköping

Det andra nyförvärvet är ett kärt återseende för de som följer SFL Södra, nämligen Enver Colic som representerade FC Mellerud föregående säsong. Colic har spelat fyra matcher för Skoftebyn under försäsongen och redan blivit noterad i målprotokollet.

Colic beskrivs som en spelare med fin spelförståelse och teknik som sticker ut. En uppskattad spelare i truppen som har lätt att ta åt sig taktiska instruktioner, trots sin unga ålder. Även han kommenterar till Skoftebyns hemsida:

– Jag har representerat FC Mellerud i SFL Södra de senaste året, där blev det två mål. I år hoppas jag på ännu fler!

Christoffer Lundh återigen till Futsalmagasinet om Enver Colic:

– Enver är en ung lovande ”liten”, men ändå stor, spelare som imponerar på sin omgivning. Med den SFL-rutin han redan har och en underbar personlighet kommer denna killen förhoppningsvis att underhålla vår publik i många år framöver.

LÄS ÄVEN: Lidköping förstärker – med spelare från LFK

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img