BEKRÄFTAT: Vega klar för ÖSK

Redan under tisdagskvällen kunde Futsalmagasinet avslöja, genom flera oberoende källor, att Angelo Vega var klar för ÖSK Futsal. Då var det locket på från både Uddevalla och ÖSK. 

Under onsdagen bekräftar ÖSK Futsal övergången genom en nyhet på sin hemsida. I nyheten skriver man att den spikade truppen hade en öppning, för Angelo Vega.

Vega har tio landskamper på sitt cv och har lång erfarenhet av futsal. Senast var han i IFK Uddevalla och vann SM-guldet, men han har också vunnit ett guld tidigare med FC Ibra.

LÄS ÄVEN: Borås värvar tre målvakter

Tränare Mikko Seppälä säger till ÖSK:s hemsida att Vega är en av de bästa spelarna taktiskt i Sverige. Han säger också att Angelo varit taggad att spela med laget, vilket gjorde att man inte kunde tacka nej till hans tjänster.

– Premiären kan kanske komma lite för fort, men jag ser ingen nackdel med honom hos oss i Örebro, tvärtom. Angelo lyfter de andra som spelar i samma fyra och han har visat när han tränat och spelat med oss att passningskvalitén fortfarande fanns där så för oss var det aldrig någon tvekan, avslutar Mikko Seppälä i en kommentar till klubbens hemsida.

Vega säger i en kommentar till ÖSK Futsals hemsida att han skulle kunna säga att allt går bra och att ÖSK blir ett topplag, men att han är ute efter guldet.

– Jag vet vad jag har att jämföra med och det lilla jag sett av ÖSK så ska det siktas på minst en finalplats. Jag hade aldrig gått till ÖSK om jag inte sett den här potentialen.

Vidare säger han att det känns riktigt bra att bli klar för ÖSK.

– Det känns riktigt bra, det ska bli väldigt spännande och jag är väldigt sugen på det här äventyret. Jag tycker det är ett riktigt bra lag och sköna killar som tagit hand om mig väl.

LÄS ÄVEN: Två nyförvärv till Trollhättanklubben 

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img