AVSLÖJAR: Vega klar för ÖSK – registrerad i truppen

0
Angelo Vega. Foto: Tobias BW Granberg.

Ni har säkerligen inte missat att Angelo Vega och Uddevalla gick skilda vägar efter att man misslyckat att kvala sig vidare i Uefa Futsal Cup. Detta efter interna stridigheter, där spelarna och tränaren hade olika åsikter kring hur man skall spela.

Futsalmagasinet kan nu avslöja, efter samtal med flera oberoende källor som bekräftar men vill vara anonyma, att Angelo Vega skrevs över från Uddevalla till Örebro under gårdagen. Detta efter att Vega bland annat provspelat med Skoftebyn, tillsammans med sin gamla lagkamrat Korab Bakraqi. Bakraqi som tidigare togs in av just Vega till Uddevalla inför Uefa Futsal Cup.

LÄS ÄVEN: Slog IFK Göteborg – nu är han klar för Linköping

Harry Gerd, sportansvarig i IFK Uddevalla Futsal, kommenterar uppgifterna om Korab Bakraqi:

– Vi tog in Korab i somras lite på test eftersom han inte spelat futsal på flera år. Nu är både vi i klubben och Korab av samma uppfattning att han behöver söka sig till en annan miljö för sin fortsatta futsalkarriär. Vi önskar honom all lycka fortsättningsvis.

Vidare vill han inte kommentera uppgifterna om Angelo Vega:

– Inga kommentarer i nuläget. Det enda jag kan bekräfta är att när vi och Angelo gick skilda vägar var det både i hans roll som tränare och som spelare, även om han inte spelade särskilt mycket föregående säsong.

Johan Ivhall, ordförande för ÖSK Futsal, vill inte heller kommentera uppgifterna:

– Vi är absolut intresserade av Vegas futsaltjänster, men det är ingenting som är klart.

LÄS ÄVEN: Ung talang till rivalen