Hammarby spikar truppen – Bajenhjälten fortsätter

0

Hammarby deltog i Örebro Open Futsal Cup, där både tränare Michel Basberber och assisterande tränare Daniel Blanco deltog som spelare. Nu har man spikat truppen för kommande säsong, där det finns en del intressanta namn. Bland annat finns Bajenhjälten Max von Schlebrügge med, tillsammans med det meriterade nyförvärvet Aday Kaplan.

Nedan följer Hammarbys trupp:

1. Poja Tahmi (MV)
2. Andreas Dahl
3. Christophe Lallet
4. Fredrik Arvidsson
5. José Monteiro
6. Sebastian Homqvist
7. Aday Kaplan
8. Peiman Pahlevan
9. Valentin Ponce
10. Liridon Makolli
11. Christoffer Jönsson
14. Fredrik Notice
15. Özgur Yasar
17. Patrick Mallengren
21. Elvir Spahovic
22. Alagie Sosseh
23. Max von Schlebrügge
26. Armend Makolli
31. Milos Ostojic (MV)
34. Rådsgar Majid

Tränare Michel Basberber kommenterar:

– Jag är mycket nöjd med vår trupp. Vi har fått in flera rutinerade futsalspelare som gör att det kommer bli en stenhård konkurrens om platserna i år. Jag är riktigt glad att kunna behålla stommen från förra året också.

LÄS ÄVEN: Uddevalla förstärker