Fransson presenterad för Djurgården: ”En stabil defensiv spelare”

På söndag gör Djurgårdens IF en mycket efterlängtad debut i Svenska Futsalligan, där laget ställs mot Örebro FC som förra säsongen vann SFL Norra.

En spelare som kan finnas med i nykomlingens premiärtrupp är Martin Fransson som presenterades för klubben i onsdags. Fransson har tränat samt gjort några matcher med laget sedan slutet av förra säsongen. Han är också från Örebro och Latorp, där lagkamraten Andreas  Tranquist är ifrån.

LÄS ÄVEN: Norrköping vill ta revansch

Tränare David Bergqvist kommenterar tillskottet på lagets hemsida.

– Martin är en kompetent spelare som kommer från Örebro och spelat i Latorp, ett lag som satsat på futsal. Han är stabil defensiv spelare som klarar av fler positioner och dessutom en bra person med som alltid tränar och vill utvecklas, vilket gör att han passar bra in i gruppen. Vi är väldigt nöjda med Martin som kommer konkurrera på flera platser i laget.

LÄS ÄVEN: Örebro SK står redo för säsongen

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img