Hammarby värvar från grannen

Under söndagen drog SFL igång för klassikerföreningen Hammarby IF som nu gör intåg svensk futsals finrum. Bajen som klubben kallas i folkmun har inför seriestarten satsat på stort och värvat flera spelare från seriekollegan Falcao FC samt från division 1-klubben Stockholm FC.

När Hammarbys SFL-trupp spikades nyligen så återfanns ytterligen två nyförvärv i truppen. Spelarna det handlar om Milos Ostojic och Elvir Spahovic som hämtas in från Söder Futsal.

LÄS ÄVEN: Oraklet tippar Svenska Futsalligan

Ostojic och Spahovic spelade föregående säsong i SFL med Söder Futsal och fick slutligen kvala mot Hammarby IF, som drog det längsta strået. Nu väljer duon att stanna kvar i SFL när de nu byter till grannklubben.

LÄS ÄVEN: Malmö City presenterar nyförvärv

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img