Vega målskytt i debuten: ”Ingen ska komma hit och ta över”

ÖSK Futsal besegrades av Hammarby IF i sin hemmapremiär under torsdagskvällen. En som fick debutera i sitt nya lag var Angelo Vega och lyckades även att skriva in sig i målprotokollet. Det var däremot en besviken Vega efter matchen.

– Vi fick inte till spelet idag. Vi lät dom ha mycket boll och var lite ödmjuka. Det är inget lag som ska komma och ta över på vår hemmaplan. Vi behöver visa mer attityd, säger Vega till NA-Sporten.

LÄS ÄVEN: Göteborgsderbyt spelas i Scandinavium

Vega som debuterade i seriesammanhang för sitt ÖSK, har under tidigare år tillhört IFK Uddevalla Futsal som spelande tränare. Inför denna säsong var tanken att Vega skulle ta över Mikael Alfredssons roll som huvudtränare, men det uppdraget blev kortvarigt och i stället blir det långa resor mellan Uddevalla och Örebro för futsalen.

– Jag pendlar inte varje dag men det går bra. Jag och familjen har sagt att vi kommer att ge det ett försök i någon månad. ÖSK är också medvetna om situationen men det är ett roligt och spännande äventyr, menar Vega.

Men en målsättning om ett SM-guld är inget som Vega hört om.

– Inte vad jag har hört i alla fall. Men jag ser kvalitén på spelarna här utan det gäller bara att få ihop gruppen och hitta självförtroendet, säger han till NA.

LÄS ÄVEN: Mardrömmen: Gais nyckelspelare borta i månader

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img