Blomqvist matchhjälte i första vinsten för ÖSK Futsal

Under söndagen tog ÖSK Futsal emot Falcao FC inne på Gamla Idrottshuset i Örebro. Det var en bottenmatch som väntade då ÖSK inför matchen låg på en nedflyttningsplats med två insamlade poäng. Det gästande laget Falcao, som också ligger i botten av tabellen, kom till matchen med endast en vinst under de inledande matcherna.

ÖSK Futsal med en ny tränartrio som skulle göra matchdebut mot Falcao hade tidigare i veckan talat om att få en förändringseffekt, lyckades med det i inledningen av matchen. Hemmalaget tog ledningen efter cirka två minuter och kunde även utöka sin ledning till 2-0 genom Josef Ibrahim. Dock skulle Falcao komma tillbaka in i matchen genom att både reducera och kvittera innan domaren blåste av för paus.

LÄS ÄVEN: Första förlusten för Norrköping – Nacka vände och vann

Likt den första halvleken, kunde ÖSK göra mål i början av andra halvleken då Simon Blomqvist gjorde 3-2 för hemmalaget. Men örebroarna skulle tappa ledningen ännu en gång då Falcao kunde kvittera till 3-3 med bara några minuter kvar.

Med knappt en minut kvar av matchen, fick Blomqvist återigen göra mål och ta tillbaka ledningen. Målet visade sig vara avgörande då domaren blåste av matchen ett antal sekunder senare och slutresultatet blev 4-3 till hemmalagets fördel.

LÄS ÄVEN: Sätra SK upp i serieledning efter seger mot Norrby

Matchfakta

SFL Norra

Örebro SK Futsal-Falcao FC 4-3 (2-2)

Målskyttar – Örebro SK Futsal: Hussein Fawaz, Josef Ibrahim, Simon Blomqvist 2

 

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img