Sätra SK upp i serieledning efter seger mot Norrby

På söndagseftermiddagen väntar en het seriefinal i RFL Norra Svealand mellan Lindahl FF och Sätra SK som både är obesegrade i serien, något som Futsalmagasinet tidigare har uppmärksammat. Under lördagen passade Sätra på att genrepa inför toppmötet, med en seriematch mot Norrby SK.

Det skulle visa sig att Sätra inte behövde anstränga sig särkilt mycket i matchen och de 20 åskådarna fick se när deras lag besegrade gästerna från Sala med 16-0 efter fem mål av lagkaptenen Linda Lundström.

LÄS ÄVEN: GAIS Futsal tog sin första seger i SFL

Segern innebär att Sätra går upp i serieledning, med tre poäng ner till Lindahl som dock har en match mindre spelad. Kl 16.00 i Täby Racketcenter får vi se om Lindahl tar tillbaka förstaplatsen eller om Sätra befäster den.

Matchfakta

RFL Dam Norra Svealand

Sätra SK – Norrby SK 16-0(8-0)

Målskyttar, Sätra SK: Linda Lundström 5, Arjana Nori 2, Veronika Steen 2, Mirjana Jovanovi 2, Edina Begovic 2, Hanna Nordström, Alice Pettersson, självmål.

LÄS ÄVEN: Nacka Juniors bröt Norrköpings förlustfria svit

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img