SKRÄLLEN: Abgar Barsom med i Djurgårdens trupp mot ÖSK

Redan i april kunde Futsalmagasinet berätta att Abgar Barsom var aktuell för Djurgården Futsal.

Nu är det klart att han kommer att debutera för blåränderna mot ÖSK Futsal under fredagen. Den fjortonmannatrupp David Bergqvist har tagit ut för mötet i Eriksdalshallen innehåller nämligen den rutinerade fotbollsspelaren som förväntas gå in i en av startfyrorna.

LÄS ÄVEN: Ternström klar som ligautvecklare för SFL

Efter sex spelade matcher har Djurgården fyra vinster och två förluster, där en av vinsterna kom i derbyt mot Hammarby.

– Vi har arbetat med att hitta tillbaka till vårt grundspel och fokuserat på försvaret. Vi hade en bedrövlig helg (mot Norrköping och Falcao) där vi släppte in 16 mål på två matcher, men sedan dess har vi haft ett snitt på 2,5 insläppta per match. Segern mot Hammarby var ett kvitto på att försvarsspelet sitter bättre och bättre, men framförallt att vi är både mentalt och fysiskt starka, säger tränare David Bergqvist till Djurgårdens hemsida.

MISSA INTE: BW:s julkalender – intervju med målkungen

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img