Extra allt på Skoftebyns julbord i senaste avsnittet av Inside Skoftebyn

0

Inside Skoftebyn är tillbaka med ett tredje avsnitt, där man ger ännu mer inblick i hur det ser ut för borgens charmörer bakom kulisserna. Vi får följa med laget på det traditionsenliga julbordet, men också se laget träna i tomtemössor. Det i sig är en upplevelse värt att uppleva.

– Lite för vanligt, är att vi säger efter den här jävla matchen, att sett över två halvlekar skulle vi vunnit, för vi var så jävla bra i första. För mig, vad vi har gjort i första, det är skit samma. Det är någonstans härifrån och nu vi kan påverka utgången av den här matchen, säger en upprörd Christoffer Lundh i halvleken mellan Skoftebyn och IFK Göteborg i det senaste avsnittet.

Vad har Christoffer Lundh i kylskåpet som gör honom så förbaskad? Det undrar nog många, där han i sekvens efter sekvens visar upp ett helt känsloregister.

Avsnittet bjuder som vanligt på allt mellan himmel och jord, från match till träning till julbord. Precis som tidigare avsnitt rekommenderas de varmt om man vill få en inblick i Skoftebyns vardag.

Se avsnittet i spelaren ovan.

LÄS ÄVEN: Från Uddevalla – till Trollhättan