Tvåmålsskytten Edvardsen visade vägen: ”Fantastiskt att slå Blåvitt i två derbyn”

Victor Edvardsen visade vägen när Torslanda under onsdagskvällen återigen knäppte IFK Göteborg på näsan. Vid ledningsmålet var han framme och passade in bollen i mål efter en variant han låg bakom.

Torslanda, och framför allt Edvardsen, var på hugget i den första halvleken. Edvardsen var riktigt härlig att se på med fina finter och snygga avslut som när han vara nära på att klacka in bollen. Eller när han var het och försökte sig på en lobb från halva plan.

MISSA INTE: Blåvitt ändrar om – de tar över huvudansvaret

Edvardsen började den här kvällen inte bara målskyttet utan han avslutade det även för Torslandas del, och satte spiken i kistan (1-5) med fem minuter kvar.

– Det känns fantastiskt skönt att vinna över Blåvitt för andra gången den här säsongen.

Torslanda hade en bra taktik inför matchen och såg väldigt disciplinerade ut i framför allt försvarsspelet, men också i anfallsspelet där man förvaltade sina chanser. Det var även en insparksvariant som ledde fram till första målet.

– Ja, vi följde taktiken väl och den där insparksvarianten har jag kört med två andra i laget i den sjätte matchen i rad nu och det har funkat varenda gång. Motståndarna har inte läst den en ända gång så vi kan fortsätta och göra den och pilla in lite fler mål.

I och med vinsten så börjar tron på ett slutspel komma fram i Torslanda.

– Vi måste fortsätta och får inte vara nöjda här. Det är bara att mata på, och vi vet vad vårt lag går för och vi går mot tre poäng varje match så det är bara att fortsätta och kriga på.

LÄS ÄVEN: Bajen överlägset i Stockholmsderbyt

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img