Alfredsson rasande efter poängen mot Skövde: ”Sagt ett och annat till spelarna”

IFK Uddevalla Futsal fick till slut med sig en poäng i mötet med tabelljumbon Skövde United under fredagskvällen. Skövde såg länge ut att få med sig tre poäng, men mot slutet kunde Uddevalla komma ikapp till 7-7. Robert Bagger hade även ett gyllene tillfälle att skjuta alla poäng till sitt lag på en tiometersstraff med 20 sekunder kvar, men missade.

Efter matchen var det naturligtvis ingen glad Mikael Alfredsson, matchcoach i IFK.

– Jag har sagt ett och annat till spelarna nu. Jag skiter i poängen och vändningen. Det här känns som en förlust, sa Alfredsson till Bohusläningen efter matchen.

LÄS OCKSÅ: ”Vi har potential till att bli en av Europas bästa ligor”

Skövde hade ledningen i matchen igenom, och trots reduceringsmål då och då från gästerna kunde Skövde hela tiden hålla ledningen intakt – fram till slutet.

– Vi ställer till det för oss med dålig press och slarv som öppnar för deras snabba omställningar. Skövde gör det bra, inget snack om det och vi kan inte skylla på något annat än vår egen insats. Domarnivån var inte bra, men det är vi själva som är våra största motståndare i dag.

I paus ledde hemmalaget med 3-2, efter att ha haft ledningen med 2-0.

– Jag sa till killarna att vi lika gärna kunde sätta oss i bussen och åka hem om vi inte ville spela. Det var verkligen underskattning och ett lag som tagit julledigt för tidigt.

Nu gäller det för svenska mästarna att ladda om. I nästa omgång ställs man mot IFK Göteborg Futsal på hemmaplan.

– Det måste vi. Det här var det sämsta i år.

MISSA INTE: Delimedjac visade vägen när Borås rycker i tabelltoppen

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img