Honken-effekten håller i sig – seger mot Falcao

0

På lördagseftermiddagen spelades det en match i SFL Norra mellan tabelljumbon Falcao FC och ÖSK Futsal som har vaknat till med tre segrar sedan Fredrik Holmquist tog över som huvudtränare.

Matchen inleds med att gästerna tar ledningen genom Coralic som kom i en omställning och visade upp pricksäkerhet, detta efter en trevande inledning. De första tio minuterna är i övrigt en tillknäppt historia.

Sedan blir matchen av en offensivare karaktär där spelet böljar fram och tillbaka. Fawaz kan öka på Örebros ledning, och kort därefter gör Dahlbeck mål efter en fin kombination av laget.

Precis innan paus utnyttjar gästerna en omställning där Björn Andersson gör ett utkast som tas emot av Coralic, som sedan servera en pass till Blomqvist som helt odramatiskt kan göra 4-0.

I andra halvlek inleder Falcao målskyttet, trots detta orkar inte hemmalaget och siffrorna rinner iväg i en match som slutar 7-4 till ÖSK Futsal, som i och med segern kliver upp på slutspelsplats.

LÄS ÄVEN: ”Mido” räddade poäng i kamratderbyt