Florentin om förlusten mot Skoftebyn: ”Vi kommer inte upp i nivå”

Borås AIK har gått som tåget den här säsongen i SFL Södra. Inför lördagens omgång, som var den tolfte, hade de enbart förlorat en enda match.

Men Skoftebyn, som i matchen mot IFK Göteborg förra helgen petades ned från sin slutspelsplats, visade sig vara för starka. Och kanske hade de mer att spela för jämfört med Borås AIK som i princip säkrat seriesegern. Endast en poäng krävs av fjolårets silvermedaljör.

– Det är aldrig kul att förlora. Jag tycker inte vi var lika effektiva som Skoftebyn idag, säger en besviken Petter Florentin, tränare i Baik.

LÄS MER: Märsta seriesegrare efter kryss i seriefinalen

– Vi spelar bra stundtals men kommer inte riktigt upp i nivå. I slutet så spelar vi ett bra jokerspel men kommer inte hela vägen fram.

Borås drog på sig två stycken utvisningar i mitten av den andra halvleken. Först målvakten Dino Palalija, och sedan Richard Yarsuvat bara drygt två minuter senare. Någonting som naturligtvis blev tufft för ett Borås som då var i ett 6-3-underläge.

– Gällande utvisningarna har jag inget särskilt att säga, kommenterar Florentin.

Borås möter i nästa omgång IFK Uddevalla Futsal i en seriefinal. Förutsättningarna är samma som inför Skoftebyn-matchen. Poäng, och seriesegern är bärgad.

LÄS ÄVEN: IFK Uddevalla vann måstematchen mot Torslanda

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img