Lindahl vann inför förbundskaptenen

Under fredagen presenterades Muffe Bajraktarevic som förbundskapten för svenska damlandslaget och redan dagen efter var han i Stockholm för att tittta på toppmötet mellan Sätra SK som tog emot Lindahl FF.

Lagen mötte varandra redan 3 december förra året och den matchen vann Lindahl med 11-5. Många trodde nog att det skulle bli ett liknande öde denna gång också efter att Malin Engdahl öppnat målskyttet efter två minuter.

Annika Kukkonen med över 50 matcher för finländska fotbollslandslaget kunde sedan utöka ledningen, inte bara en gång utan två innan Sätras Edina Begovic fastställer halvtidsresultatet.

I andra halvlek skulle det dröja tolv minuter innan Hanna Nordström hittade nätet. Med några minuter kvar reducerar Begovic igen vilket skapar puls i Lindahl som dock kan hålla ut och vinna sin sjätte raka seriematch.

Matchfakta

RFL Norra Svealand

Sätra SK – Lindahl FF 3-4(1-3)

Målskyttar, Sätra: Edina Begovic 2, Hanna Nordström

Målskyttar, Lindahl: Annika Kukkonen 2, Ida Hedstad, Malin Elsilä Engdahl

LÄS ÄVEN: Här schemat för damlandslaget

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img