Baqay efter derbysegern: ”Det kan inte bli bättre än så här”

Amanjoz Baqay är succéspelaren som förra säsongen bidrog till att KFUM Linköping var ett av SFL Norras formstarkaste lag under andra halvan av serien. Denna säsong har ljumskbesvär hämmat han och det har mest blivit begränsat deltagande på planen. När Linköping på söndagseftermiddagen besegrade Norrköping FK med 5-4, så fanns Baqay på planen och fick speltid.

– Det kan inte bli bättre än så här. Att få göra comeback och att få vara med laget och vinna ett derby i ett sådant prestigemöte också. Helt otroligt, säger en glad Baqay till Futsalmagasinet efter derbysegern.

– Som i många tidigare matcher så får vi en dålig start i första halvlek, och idag gick vi i alla fall in med inställningen att inte få den där dåliga starten, men det blev så ändå med 0-2 i baken, konstaterar han och fortsätter.

– I andra halvlek visar vi att vi är bäst och det visade vi verkligen nu. Jag är riktigt stolt över grabbarna och jag är glad att smärtan är borta från min sida så att jag kan vara med i det sista och bidra.

Nu har ni chansen på slutspelsplats. Vad tar ni med er till slutomgången?

– Det här är hur spännande som helst inför slutspurten. Det här stärkte vårt självförtroende inför bortamatchen mot ÖSK Futsal. Vi kommer att åka dit och inte skämmas, så vi går in för att vinna den matchen också, avslutar han.

LÄS ÄVEN: Hammarby vann måstematch

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img