Falcao-målvaktens känga mot Dulvat: ”Skandal att jag inte blev uttagen”

Den svenska förbundskaptenen Matija Dulvat är just nu i Sverige. Kroaten, som i somras tog över det svenska landslaget efter Charbel Abraham, håller tillsammans med assisterande förbundskapten Lars Ternström i två stycken SFL-camp.

Under måndagen hölls det norra lägret, och vilka spelare som var kallade kan du läsa om här.

SFL-campet går till på det sättet att varje SFL-tränare får plocka ut två utespelare från sitt lag. Ett läger för spelarna i norr, och ett för spelarna i den södra ligan. Förbundskaptenerna pockar själva ut fyra målvakter per läger.

En målvakt som ratades bland målvakterna i SFL Norr var Falcaos Tolga Ayranci, någonting han inte var speciellt nöjd med.

– Jag tycker faktiskt att det är en skandal att jag inte blev kallad till landslagslägret. Jag har varit bäst när det gäller och gjort en jättefin säsong i år. Men de kanske inte har sån bra koll på norra sidan, som vanligt…

LÄS MER: Rekordung spelare kallad till det södra läget

De som blev kallade var Poja Tahmi (Hammarby IF), Simon Johansson (ÖSK Futsal), Amir Besic (KFUM Linköping), Molgan Wester (Norrköping FK).

– Inget ont om målvakterna, jättebra alla fyra. Men jag ska vara med. Även om min formtopp är nu, har jag varit bra hela säsongen.

Han lägger till:

– Jag har spelat i futsal på högsta nivå i sju år och aldrig fått en riktig chans av förbundet. Det är dåligt. Jag är tillsammans med Solberg mest meriterad i form av ett SM-guld, ett SM-silver och två SM-brons, plus vinnare av allsvenskan två år i rad.

– Jag kanske skjuter mig i foten för framtida kallelser men det är så här jag och många andra känner, avslutar han.

LÄS OCKSÅ: Rubrikernas lag dök inte upp till match

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img