Sportchef och lagkapten lämnar Tina FC Lidköping

Tina FC Lidköping står nu utan Sportchef. Det meddelar huvudpersonen Per Berntstig via sin Twitter, att han och klubben har gått skilda vägar sedan en vecka tillbaka.

Det var i samband med seriematchen mot Skara FC, där Tina inte dök upp, som Bernstig bekräftade det via sitt konto på Twitter.

Per Berntstig bekräftar på Twitter att han lämnar.

Futsalmagasinet har tidigare under säsongen rapporterat att det inte riktigt ligger till som det ska i den nystartade klubben.

Allt började likt en kärlekssaga för Tina FC och som utåt sett varit en harmonisk tillvaro i början mellan alla i klubben. Men dagarna för den nystartade klubben verkar vara räknade. De senaste veckorna/månaderna har det bytts till något annat och parterna har alltså valt att bryta samarbetet mellan varandra.

LÄS ÄVEN: Norrköping på väg mot ett fiasko

Källor med insyn i klubben berättar även för Futsalmagasinet att det är flera spelare som har valt att lämna klubben och inte ställa upp och spela de matcherna som är kvar i seriespelet.

Man kunde även läsa på Twitter i den förra veckan att lagkaptenen Albrim ”Abbe” Demalijaj var en av de som valde att lägga futsalskorna på hyllan för ett tag. Han har istället valt att fokusera på utomhussäsongen. ”Abbe”, som han kallas, spelar med divison 1-klubben Skövde AIK som tränas av den gamla förbundskaptenen i Futsal Charbel Abraham.

Albrim ”Abbe” Demalijaj bekräftar att han lämnar Tina FC Lidköping

Även klubbens ordförande Agonis Binakaj ska ha lämnat sin post för klubben, enligt en källa till Futsalmagasinet.

Futsalmagasinet har sökt Per Bernstig och representanter från klubben, dessvärre utan någon framgång.

LÄS ÄVEN: Nära slutspel: ”Allt ligger i våra egna händer”

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img