Armandt: ”Nu får vi göra en sista kraftansträngning”

Det var en besviken Robin Armandt som Futsalmagasinet träffade efter Malmö Citys förlustmatch i förkvalet, där Norrköping FK kunde vinna med 6-1.

Vi kommer helt fel i positionerna i de två-tre första minuterna. Jag vet inte alls vart vi har huvudena, var några saker som han sa efter slutsignalen.

Foto: ©Mats Javerud / MEDAX Production

Lite senare under söndagen när Skånesport får en kommentar från den skicklige målvakten så verkar han ha smält matchen lite grann och har följande att säga.

– Vi gjorde en bra första halvlek. Sedan klarade vi av en utvisning på ett alldeles utmärktvis och borde till och med gjort mål när vi kom loss i en kontring. Kanske gjorde det oss övermodiga? För vi tappade tålamodet i att hålla 1-2 eller 1-3 som hade varit helt okej resultat, säger Armandt som trots förlusten tror att sitt lag kan vända detta. Han säger också att laget är beroende av individuella prestationer.

– Tyvärr har laget blivit allt mindre samtränat och vi är väldigt beroende av individuella prestationer, för duktiga spelare har vi. Nu får vi göra en sista kraftansträngning till returen. Kan Norrköping vinna med 6-1 ska vi också kunna göra det. Men vi ska egentligen bara tänka på att göra så många mål som överhuvudtaget möjligt och sedan får vi se hur långt det räcker, avslutar han.

LÄS ÄVEN: ÖSK Fotboll värvar från ÖSK Futsal

 

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img