Angelo Vegas säsong slutade på värsta sätt: ”Har aldrig haft så ont”

Angelo Vegas futsalsäsong har varit minst sagt speciell, och olik många andras. Den började som tränare i IFK Uddevalla Futsal, kort därefter vidare till ÖSK Futsal som spelare innan han slutligen verkar ha hittat rätt som spelare i Skoftebyn.

I Skoftebyn var 33-åringen med och tog laget till slutspel. I den första slutspelsmatchen, kvartsfinal hemma mot Örebro FC, spelade de oavgjort (1-1).

Under lördagen spelades returen, där Örebro FC gick vinnande ur striden och därmed avancerade till semifinal. För Skoftebyns del tog säsongen slut där och då. För Angelo Vegas del något tidigare.

Med åtta minuter kvar av matchen blev han liggande efter en närkamp. Det slutade med att han fick föras till sjukhus i ambulans.

– Jag kände direkt att något gick sönder och skrek att de skulle ringa en ambulans. Jag har aldrig haft så ont, berättar han för Bohusläningen.

LÄS VIDARE: Målvakten skickade Örebro FC till semifinal

Tidningen rapporterar vidare att man på sjukhuset kunde konstatera att armbågen dragits ur led och att det lossnat benbitar ur armen.

Nu väntar en tids läkning för att sedan börja med rehabiliteringen. Därefter tror han på en fortsättning med karriären som futsalspelare.

– Det har trots allt varit en rolig säsong när jag bara kunnat fokusera på eget spel. Jag har hittat glädjen igen fast jag egentligen inte var tränad för det från början, säger han och lägger till:

– Det blir minst en säsong till och jag trivs riktigt bra i Skoftebyn. Det kan nog bli en fortsättning där.

LÄS ÄVEN: Djurgården sensationellt vidare: ”Oerhört stolt”

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img