Bergqvist efter första semin: ”Man ska inte släppa in ett sådant billigt mål”

I lördags drog den första semifinalen igång mellan Djurgårdens IF och Örebro FC. 435 åskådare i Eriksdalshallen fick se Örebro FC vinna med 4-2, efter att bland annat gjort ett sent mål i slutminuten vilket ger närkingarna fördel inför returen.

– Det ska bara inte hända. Man ska inte släppa in ett sådant billigt mål. Dem gav väl upp några procent och då får man den chansen så det är surt, säger Djurgårdens tränare David Bergqvist till Futsalmagasinet efter matchen.

Han är självklart besviken över att Örebro kunde göra det sista målet, men han ser ljuspunkter från matchen.

– Jag tyckte att vi hade ett bra momentum i slutet av första halvleken och vi pratade om att fortsätta med det i andra halvleken, men de får ett mål när vi gör ett litet misstag och det drabbar.

LÄS ÄVEN: Lindahl FF besegrade IFK Åkullsjön – klar för tredje raka SM-finalen

Han fortsätter.

– Vi har både i första och andra fem-sex lägen där vi ska göra mål och gör vi inte det så får vi skylla oss själva, samtidigt har Örebro två-tre fasta situationer som slinter i bortre där deras spelare inte är så det är ett gäng för både lagen.

Nu väntar ett returmöte i Gamla Idrottshuset om en vecka, en match som David Bergqvist är övertygad om att hans lag ska kunna vända.

– Det ska bli kul. Det blir ett nytt problematik som vi ska ta hand om och jag ser fram emot det, avslutar han.

LÄS ÄVEN: Tobias Granberg är tillbaka med en ny krönika

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img