TV: Bagger sätter en balja mot Wales

På söndag är det dags för Matija Dulvats landslag att träda planen igen, denna gång i Örebro där Lettland kommer på besök för ett traditionellt dubbelmöte som ska avsluta säsongen.

En säsong som inleddes i juni förra året då Matija Dulvat och Lars Ternström presenterades som förbundskaptener och denna duo, och en månad senare genomfördes den första samlingen när ett läger i Uddevalla skulle avverkas.

Några månader senare och närmare bestämt i slutet av september så var det äntligen dags för Dulvat att se sina spelare i matchsituationer. Sverige mötte Wales i Visby och det skulle visa sig vara de brittiska gästerna som öppnade målskyttet redan efter fem minuter, ett resultat som stod sig halvleken ut.

I andra halvlek skulle det ta nio minuter innan Wales utökade ledningen. Sen skulle äntligen Dulvat få se sitt lag göra säsongens första mål efter att Robert Bagger får en mottagning, vänder och avslutar med en kanon i bortre krysset. Ett typiskt Robert Bagger-mål, som du kan se nedan.

Matchen vann Wales med 3-2 och i returen fick Sverige lite upprättelse efter att ha spelat 2-2.

LÄS ÄVEN: Klassikerklubben Öster IF satsar på futsal

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img