Nima Kadivar nästa spelare att förlänga med Blåvitt

Nyligen offentliggjorde IFK Göteborg Futsal förlängningen av välmeriterade Nicklas Asp. Nu står det klart att ännu en viktig pusselbit valt att fortsätta sin satsning i de blåvita färgerna.

Nima Kadivar kom till IFK Göteborg inför den förra säsongen från division 1-laget Nol. Sedan dess har det gått spikrakt uppåt, och han har även hunnit ta en plats i det svenska landslaget. Nu har 23-åringen bestämt sig för att bli Blåvitt trogen.

– Det känns bra. Kul att får göra klart det så tidigt som möjligt så att man kan fokusera på nästa säsong redan nu. Förhoppningsvis stannar de flesta kvar och så kan vi bredda till truppen lite med tanke på att det blir många matcher nästa säsong så ska det nog bli bra, säger han till klubbens hemsida.

LÄS ÄVEN: Landslagsmålvakten provspelar med fransk toppklubb

Precis som för Nicklas Asp handlar nästa säsong om revansch för Kadivar. Han kände att laget hade mer att ge mot slutet, och därför ser han fram emot den kommande säsongen.

– Jag bestämde mig ganska tidigt efter att vi hade åkt ut i slutspelet att jag ville vara kvar. Vi började förra säsongen lite sådär men sen efter årskiftet så vände vi på det och gick riktigt bra resten av säsongen. Så därför kändes det väldigt snöpligt att vi åkte ut redan i kvartsfinalen och jag kände mig inte klar här.

Han är tydlig med vad han har för mål med den kommande säsongen.

– Att vinna med Blåvitt!

LÄS OCKSÅ: Han lämnar Blåvitt – för konkurrenten

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img