Foto: Jiri Halttunen

I eftermiddag spelas den fjärde finalen i den finska futsalligan. Leijona Futsal och KaDy möter varandra i Tavastehus, där KaDy har chansen att vinna sitt första FM-guld. Jyväskylä-laget leder med matchserien med 2-1 där man spelar med systemet bäst av fem.

Matchen börjar klockan 17.15 svensk tid. Matchen sänds av finska rundradion, Yle , och den kan ses gratis via Internet-tjänsten Yle Areena även i Sverige. Sändningen börjar 17.00. Experter i sändningen är Panu Autio och Ville Sihvonen.

Futsalmagasinet Finland kommer också vara på plats och sända live via den finska Facebook-sidan inför och efter matchen. Det vill du inte missa!

KOMMENTERA GÄRNA

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.