KLART: Sex spelare stannar i ÖSK Futsal

För lite över två veckor sedan presenterade Örebro SK Futsal tre förlängningar i tränartrion, som består av Victor Huerta, Jakob Nilsson och Fredrik ”Honken”Holmquist. De två sistnämnda äntrade avbytarbåset under förra säsongen när Mikko Seppälä fick lämna posten.

Nu har ÖSK börjat bygga ett lag inför kommande säsong och redan nu har sex spelare valt att fortsätta i klubben. Spelarna det handlar om är Simon Johansson, Amel Rastoder, Anel Coralic, Simon Blomkvist, Hussein Fawaz och Ahmad Fawaz.

– Vi är otroligt stolta och nöjda över att stommen från fjolåret vill förlänga med oss, säger Honken till ÖSK:s hemsida.

I samband med offentliggörandet av förlängningarna så skriver klubben att nästa vecka kommer nyförvärv att presenteras.

LÄS ÄVEN: IFK Uddevalla värvar landslagsspelare

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img