Landslagsmålvakten kör vidare i Blåvitt: ”Fanns inget tvivel”

Christopher Solberg, 32, har gjort 46 landskamper för det svenska landslaget. För IFK Göteborg Futsal, tidigare Göteborg FC, har han gjort ännu mer, och nu är han klar för en fortsättning i det blåvita laget.

Målvakten har nämligen skrivit på för ett nytt år.

– Det känns fantastiskt att skriva på för ytterligare ett år för klubben i mitt hjärta. Det fanns egentligen inget tvivel från min sida, säger Solberg till IFK Göteborgs hemsida.

LÄS MER: Nicklas Asp fortsätter ytterligare ett år i Blåvitt

Att fortsätta i IFK Göteborg var hela tiden en självklarhet, som sagt.

– Jag har varit med sen starten av Göteborg Futsal Club och hela resan fram till att bli IFK Göteborg Futsal med bland annat tre SM-guld på vägen. Så det är bara ren och skär glädje och stolthet att få representera denna klubb i ytterligare en säsong.

Den 32-åriga målvakten får på klubbens hemsida frågan vad vill uppnå under kommande säsong.

– Jag vill självklart fortsätta att utvecklas. Jag kände att förra säsongen kanske var min bästa säsong spelmässigt någonsin. Tyvärr blev det en lite snöplig sorti på straffar mot Nacka så jag känner en stor revanschlusta. Det hade ju varit helt magiskt att i slutet av säsongen få vara med och slåss om guldet ännu en gång. Självklart är SM-guld det som jag siktar på då Blåvitt är en förening som vill ligga i framkant hela tiden och som skall förknippas med framgångar.

LÄS OCKSÅ: Borås-spelaren presenterad av Uddevalla

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img