Lagkaptenen stannar i Lidköping – nobbade SFL-klubben

Supportrarna till division 1-laget Lidköping United kan andas ut. Under torsdagen gick klubben nämligen ut på Twitter och meddelande att lagkaptenen Gabrijel Matanovic kommer att stanna i klubben.

Gabrijel Matanovic. Foto: FC Lidköping United

Gabrijel, som är en av lagets stora pjäser, har haft flera ögon på sig under säsongen. Bland annat visade den regerande mästaren IFK Uddevalla sitt intresse inför slutspelet under den gångna säsongen. Spelaren valde då att stanna i Lidköping United. Även Örebro SK skall ha varit intresserade av Gabrijels underskrift inför säsongen 18/19, enligt uppgifter till Futsalmagasinet.

De sistnämnda, ÖSK Futsal, skall ha varit mycket intresserade av en underskrift, dock har Gabrijel valt att tacka nej till spel med dem. Om det ska ha funnits ett kontraktsförslag från Örebro SK eller att han har träffat klubben vill varken Gabrijel själv eller Lidköping United kommentera.

LÄS ÄVEN: ÖSK förlänger med sex spelare

Under onsdagskvällen når Futsalmagasinet spelaren Gabrijel Matanovic via sms för en kommentar om varför det blev fortsatt spel i Lidköping och inte i SFL med Örebro SK. Spelaren själv ville inte lämna någon längre kommentar i dagsläget.

– Ganska enkelt val till slut för mig. Jag vill spela SFL med klubben som tillhör mitt hjärta, och vill vara med på den resan när vi tar klivet upp någon dag, berättar han.

En som är mycket nöjd med att få behålla sin lagkapten är lagets ordförande, Hajrudin ”Dino” Husic.

– Mycket glad över att vi får behålla Gabrijel i föreningen. Han är en av våra viktigaste spelare, en ledare på plan samt i omklädningsrummet. Nu ska vi bygga vidare på detta.

LÄS ÄVEN: Tongivande spelare förlänger med Blåvitt

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img