Duon förlänger med Lidköping United

FC Lidköping United fortsätter med sina förberedelser inför kommande säsong i division 1 och under den föregående veckan presenterade de två förlängningar i Egzon Restelica och Husam Abdulhadi som blir klubben trogen i höst och vinter. Restelica noterades för 11 mål i division 1 föregående säsong och han blir nu den elfte spelaren som väljer att stanna i United.

– Egzon är en notorisk målskytt som har visat att han håller en mycket hög klass. En fantastisk kille med en underbar personlighet som bidrar med en massa glädje, skriver Lidköping United på sin Facebook-sida.

Husam Abdulhadi. Foto: Krister Melin

Husam Abdulhadi som också väljer en fortsättning i United kan ses som ett nyförvärv. Han missade förra säsongen på grund av en skada som kom förrförra säsongen, dagarna innan SFL-kvalet mot Skövde United FC.

Klubben kommenterar förlängningen.

– Vi är glada över att han är tillbaka från sin skada samt att han har valt att förlänga med oss. Husam är en härlig samt ödmjuk person. En spelare med en mycket fin teknik och ett fantastiskt spelsinne.‬

Övriga spelare som sedan tidigare har valt att förlänga är Oscar Norlin, Rasmus Gehardsson Arvidsson, Mathias Englund, Gabrijel Matanovic, Aman Daniel, Anton Larsson, Bajro Habibovic, Benjamin Parlic, Kristoffer Sundén och Goran Pupcevic.

LÄS ÄVEN: Han stannar i Lidköping United

 

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img