SFL-spelaren klar för division 1-nykomling

0

Föregående säsong spelade Elastico FC i division 2, en säsong som blev mycket lyckad och som slutade med avancemang till division 1. För att debutsäsongen i division 1 inte ska bli kortvarig så har klubben lyckats knyta till sig ett ordentligt tillskott från högstaligan, nämligen Sebastian Sallanto.

Sallanto som har meriter från fotbollens Superettan har de två senaste säsongerna representerat ÖSK Futsal i Svenska Futsalligan där han har upplevt två slutspel med närkingarna. Nu blir det division 1 för den bollskickliga spelaren. Under denna sejour så fick han även vinna första upplagan av Örebro Open Futsal Cup.

– Det är en av de bästa bolltrixarna i Västmanland och han är otroligt svår att ta bollen från och rutin från spel högt upp gör honom till en nyckelspelare. Kul för publiken att få njuta av hans konster. VLT rankade honom som den största profilen i den lokala fotbollen. Detta nyförvärv är bland de tyngre och vi gjort och vi ser fram emot den kommande säsongen med Salle i laget, skriver klubben på sin hemsida.

LÄS ÄVEN: ”Bellman” byter Uddevalla mot huvudstaden