Johnsson stolt över ny landslagsuttagning: ”Otroligt glad och tacksam”

Det svenska futsallandslaget reste under söndagen till Kroatien för en veckas träningsläger. Truppen som rest dit kan du se i sin helhet här.

Med i den truppen är Örebro FC:s måltjuv Fredrik Johnsson, som känner sig oerhört privilegierad att få ännu en chans att visa upp sig för förbundskaptenen Matija Dulvat.

– Otroligt glad och tacksam över möjligheten men samtidigt stolt över att jag presterade så pass bra på senaste samlingen i påskas, att jag blivit uttagen ytterligare en gång, säger han till ÖFC:s hemsida.

LÄS MER: Pojklandslag bildas – förbundskapten sökes

Lägret i staden Poreč kommer att vara utan matcher. Ett läger där laget får en hel vecka på sig att bara gnugga detaljer och komma ännu närmre varandra.

– Den här gången är det ett rent träningsläger en hel vecka. En unik möjlighet att träna på olika moment, umgås och bygga upp lagkänslan inför stundande VM-kvalet 2019, säger Johnsson som haft en tuff uppladdning inför lägret:

– Jag var igång bra med träningen, men sen blev jag sjuk. Det blev ingen träning under cirka tre veckors tid på grund av lunginflammation. Nu har jag varit igång en vecka med träningen igen och det känns bra. Det kunde varit värre, just nu är jag bara glad att jag är med på banan igen och ser fram mot veckan i Kroatien.

LÄS OCKSÅ: Herrlandslaget möter Frankrike i höst

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img