De lottades IFK Uddevalla mot i Champions League

0

Under torsdagen lottades både det svenska damlandslagets väg mot Europamästerskapet och den kommande säsongens Champions League-spel.

IFK Uddevalla Futsal, som sedan tidigare var bekräftad som värd för sin grupp, lottades in i grupp C tillsammans med Vaengir Jupiters (Island), KMF Celik NK (Montenegro) och Leo Futsal Club (Armenien).

Bild från Uefas livesändning.

Preliminary round är det första steget på Champions League-resan, och det kommer att avgöras 28 augusti-2 september. IFK Uddevallas grupp kommer att spela i Agnebergshallen i Uddevalla. Endast vinnaren i varje preliminary round-grupp tar sig vidare till main round.

Vinnaren i IFK:s grupp, grupp C, kommer att ställas mot Apeol Nicosia, A&S Futsal Pescara och vinnaren i grupp A.