Foto: Håkan Fredriksson, Carpi

Målvakten Marcus Gerd var en stor bidragande anledning till att mästarlaget IFK Uddevalla Futsal tog sitt andra raka SM-guld säsongen 2018. Med en fantastisk säsong bakom sig belönades Marcus med ett provspel hos den Franska toppklubben Toulon Elite Futsal.

Men nu står det klart att Gerd blir kvar i IFK Uddevalla ännu en säsong. Under måndagen förlängde han sitt kontrakt med mästarklubben, där bland annat spel i Champions League på hemmaplan väntar även denna säsong.

LÄS ÄVEN: De svenska damerna vann mötet med Finland

– Vi är väldigt nöjda att kunna presentera en kontraktsförlängning med vår målvakt Marcus Gerd! Marcus bidrog starkt till våra framgångar i vårens slutspel där vi nådde hela vägen fram till ett SM-guld, skriver klubben på sin Facebook-sida.

– Jag är glad att jag har förlängt mitt kontrakt och ser fram emot den kommande säsongen där jag hoppas kunna fortsätta utvecklas mycket, berättar Marcus till klubbens Facebook-sida.

LÄS ÄVEN: Nacka Juniors förlänger med spelare

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.