Landslagsmålvakten stannar i Uddevalla: ”Jag hoppas kunna fortsätta utvecklas”

Målvakten Marcus Gerd var en stor bidragande anledning till att mästarlaget IFK Uddevalla Futsal tog sitt andra raka SM-guld säsongen 2018. Med en fantastisk säsong bakom sig belönades Marcus med ett provspel hos den Franska toppklubben Toulon Elite Futsal.

Men nu står det klart att Gerd blir kvar i IFK Uddevalla ännu en säsong. Under måndagen förlängde han sitt kontrakt med mästarklubben, där bland annat spel i Champions League på hemmaplan väntar även denna säsong.

LÄS ÄVEN: De svenska damerna vann mötet med Finland

– Vi är väldigt nöjda att kunna presentera en kontraktsförlängning med vår målvakt Marcus Gerd! Marcus bidrog starkt till våra framgångar i vårens slutspel där vi nådde hela vägen fram till ett SM-guld, skriver klubben på sin Facebook-sida.

– Jag är glad att jag har förlängt mitt kontrakt och ser fram emot den kommande säsongen där jag hoppas kunna fortsätta utvecklas mycket, berättar Marcus till klubbens Facebook-sida.

LÄS ÄVEN: Nacka Juniors förlänger med spelare

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img