Så ser du matcherna i Nordic Futsal Championship

Under fredagen spelas de första matcherna i Nordic Futsal Championship, som är en inbjudningsturnering för Nordens främsta lag. Från Sverige deltar de två finalisterna, IFK Uddevalla Futsal och Örebro FC.

Turneringen spelas i år i danska Fredrikssund, och två grupper om tre lag gör upp under fredagen och lördagen. På söndagen väntar placeringsmatcher.

För dig som är intresserad av att se matcherna kommer det att vara fri entré i hallen, och kan man inte ta sig dit finns det möjlighet att se matcherna via webben. FC Fjordbold ska försöka att livesända matcherna via sin Facebook-sida. Så det gäller att helt enkelt hålla utkik där.

LÄNK: FC Fjordbolds Facebook-sida

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img