Delimedjac nobbade flera klubbars erbjudanden: ”Det fanns lite frågetecken”

Irfan Delimedjac blev nyligen klar för en fortsättning i Borås AIK Futsal – en förening han tillhört sedan starten av SFL. Men det fanns många tankar och funderingar hos landslagsspelaren innan han till slut bestämde sig för att skriva på.

– Det var kul att få det klart. Efter förra säsongen fanns det lite frågetecken om jag skulle köra en säsong till eller hur det skulle bli. Sen var jag på landslagsuppdrag och fick erbjudanden från andra lag. Jag kände lite på hur det skulle bli att flytta, men i slutändan valde jag att stanna kvar, säger Delimedjac till BT.

LÄS OCKSÅ: Futsalmagasinet sänder Champions League

Nu väntar en ny säsong i ett SFL som har gjorts om till en rak nationell serie.

– Nu när det är en serie blir det kul att få hit stora klubbar som IFK Göteborg, Djurgården, Hammarby och Halmstad till Borås. Och jag tror väldigt starkt på oss, avslutar han.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img