Zekria förlänger med Nacka Juniors

Tidigare under sommaren rådde det stort jubel i Nacka Juniors FF när lagkaptenen Mosaddiq Zekria valde att förlänga med klubben. Nu har Nacka ännu en anledning att jubla, Mosaddiqs namne Modaser Zekria väljer även han att förlänga med Nacka.

Nackas sportchef Ahmed Barzangi är oerhört nöjd med förlängningen och ser detta som ett nyförvärv då Zekria fick förra säsongen spolierad av skador.

– Väldigt nöjd med denna kontraktsförnyelse, precis som de tidigare annonserade. Jag är väldigt exalterad att se Mudde ”på riktigt” denna säsong, säger Barzangi till klubbens hemsida.

Han fortsätter:

– Mudde har en enorm höjd kvalitetsmässigt och extraordinära egenskaper som sticker ut från mängden. Senaste säsongerna har skador och andra faktorer stått i vägen för en friktionsfri försäsong vilket även medfört hack i huvudsäsongen. Inför denna säsong kommer en motiverad Modaser i ett uppåtgående fysiskt skick att försöka hitta tillbaka till glansdagarna.

LÄS ÄVEN: Landslagsspelaren förlängde med Borås AIK

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img