Belgien kryssade mot Nederländerna

Klockan 20.00 spelar det svenska damlandslaget sin andra match i det preliminära EM-kvalet, där Nordirland står för motståndet. Under gårdagen besegrades Nederländerna med uddamålet, och när domaren har blåst av matchen ikväll så kan Sverige kliva av planen som ensam gruppledare.

Nederländerna och Belgien inledde nämligen dagen med en sammandrabbning i kvalet, och det är också Nederländerna som tar ledningen efter åtta minuter genom Schepers. Detta blir halvlekens enda mål.

I andra halvlek kvitterar Van Roise tidigt för sitt Belgien, men Nederländerna tar några minuter senare ledningen på nytt. Med fem minuter kvar gör Schepers 3-1 och även sitt andra mål, men Belgien ger sig inte. Toloba och Van Roise står för en snabb upphämtning och räddar viktig poäng för Belgien.

Trots räddad poäng för Belgien så kan Sverige vid seger dra ifrån i gruppen, och oavsett resultat så blir det gruppfinal mellan Sverige och Belgien i sista omgången. Spännande värre!