Leo Futsal tog ny seger i Uddevallas kvalgrupp

Tidigt på torsdagskvällen inleddes den andra tävlingsdagen i Grupp C i den preliminära Champions League-kvalet. Den tappra skaran som hade hittat till Agnebergshallen fick se när Leo Futsal Club och KMF Celik NK drabbades samman i den första matchen.

Det skulle ta fem minuter innan Leo kunde ta ledningen för att sedan en minut senare öka på den ledningen. Tankarna gick givetvis till gårdagens match där Leo avgjorde redan i första halvleken.

Men skam den som ger sig. Celik svarar direkt med att reducera och fastställer halvtidsresultatet efter en hyfsat jämn första halvlek.

LÄS ÄVEN: IFK Uddevalla vann första matchen i kvalet

Andra halvlek präglas av ett Leo som får rulla mycket boll mot ett Celik som får ägna sig åt försvar. Chanserna utlöser varandra och trots dominans och flera möjligheter till att utöka ledningen, så får Celik en vass chans till att kvittera.

Med fyra minuter kvar av matchen får Galstyan äntligen in bollen och utökar Leos ledning. Matchen blir till slut 4-2 till Leos fördel, och dem är därmed obesegrade inför lördagens match mot IFK Uddevalla som förväntas bli en gruppfinal mellan lagen.