Brödrapar fortsätter i Nacka Juniors

Den Stockholmsbaserade föreningen Nacka Juniors fortsätter att spika namn till den kommande säsongens trupp. Man har nu gjort klart med Lamin och Fabakary Sanneh som tillsammans gjorde 15 mål i SFL Norra i fjol.

Huvudtränaren Eldin Kozica kommenterar förlängningarna.

– Fabbe och Lamin är två pivos som besitter en otrolig fysik. Jag skulle vilja påstå att de förra året var helt avgörande för vårt sätt att spela och jag är oerhört glad att de väljer att satsa vidare och vara med på vår resa, säger han till klubbens hemsida.

LÄS OCKSÅ: Nykomlingen plockar in meriterat nyförvärv

Han fortsätter: 

– Lamin som förra året gjorde sin debutsäsong var helt klart årets utropstecken och stod för en enorm utveckling. Fabbe har jag känt länge och är övertygad om att han nästa säsong kommer att explodera, han har en enorm potential. Det ska bli en fröjd att fortsätta arbeta med de båda, då de är oerhört lyhörda och ständigt vill bli bättre.

LÄS ÄVEN: Guldtränaren kan stanna över Champions League

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img