Ostojic förlänger med Nacka Juniors

0

Nacka Juniors FF är just nu igång med att skapa ett slagkraftigt lag inför höstens spel i SFL. Det har sedan tidigare varit klar att Mosaddiq Zekria och Yanku Marrah fortsätter i klubben. Nu är det även klart att målvakten Milos Ostojic vaktar Nackas mål kommande säsong.

Han värvades från Söder Futsal till Hammarby IF inför förra säsongen, men det skulle visa sig vara en svår uppgift att ta förstaplatsen från Poja Tahmi-Masoleh. Istället blev det ett byte till Nacka Juniors FF. Där kom lyftet för Ostojic som hjälpte sin nya klubb till en semifinal i SM.

LÄS ÄVEN: Meriterad spelare klar för Hammarby IF

Nackas sportchef Ahmed Barzangi kommenterar förlängningen.

– Vi är extra glada med att få fortsätta med Milos mellan stolparna. Han är framför allt en person med hjärtat och hjärnan på rätt plats! Han brinner för futsal och är ett levande bevis på att ålder inte behöver hämma utveckling när man engagerat tränar frekvent. Det är även idealt att arbeta med spelare som trivs i miljön med konkurrans om sin plats för att ständigt vara på tårna, säger han till Nackas Facebook-sida.