Målvakt klar för Djurgården: ”Bara ett solklart alternativ”

0

Förra veckan kunde Futsalmagasinet rapportera att Djurgårdens IF hade rott i hamn ett intressant nyförvärv i Jessica Thorin som blev klubbens tredje nyförvärv efter Ida Hedstad och Mariama Jammeh

Meriterat nyförvärv till Djurgården: ”Kul och spännande”

Nu har klubbens fjärde nyförvärv presenterats som även är en målvakt. Olivia Palmquist som hon heter representerar division 1-klubben Bollstanäs SK i fotbollen, där har hon ovannämda Hedstad och Jammeh som lagkamrater. Hon återförenas också med Djurgårdstränaren Benjamin Namini som hon har som tränare i Bollstanäs.

Trots presentationen så är hon ingen duvunge när det kommer till att spela för Djurgården. Hon representerar även klubbens beach soccer-lag som i somras vann SM-guld.

– När man får frågan att vara med och spela futsal och representera Djurgården med Benji (Namini) och Jama (Jammeh) finns bara ett solklart alternativ JA, säger nyförvärvet till klubbens hemsida.

Även tränaren David Bergkvist är tillfredsställd med att ha rott i hamn denna spelare.

– Känns riktigt bra med denna målvaktslösning. Extra kul med Olivia, då hon följde oss en del i början av vårt herrlags futsalsatsning. På den tiden för länge sedan, när vi spelade i Vallentuna under annat namn. Då var Oliva och hennes mor på nästan alla våra futsal matcher.

LÄS ÄVEN: Mathias Eteus tvekar om framtiden