Lyckad comeback för Aramesh – fyra mål mot division 3-laget

0

På söndagskvällen var Djurgårdens IF tillbaka på planen och denna gång i Eriksdalshallen försäsongens andra träningsmatch. Då division 1-laget Söder Futsal lämnade återbud så fick ett annat lag ta deras plats, nämligen division 3-laget Polonia United.

Djurgårdens motståndare lämnar återbud – division 3-lag ersätter

Djurgården passade inför matchen på att testa flera nya spelare. Trots detta så hade de inga problem med att hantera sina motståndare och kunde vinna bekvämt med 10-0 i en match som klubben beskriver som en bra genomkörare.

Spelare som lyfts fram från matchen är nyförvärvet Joakim ”Bellman” Andersson som höll nollan. En annan spelare som hyllas i Djurgårdslägret är Daniel Aramesh som gjorde comeback efter en lång skadefrånvaro, comebacken slutade med fyra mål vilket lovar gott inför seriestarten.

Matchfakta

Träningsmatch

Djurgårdens IF – Polonia United 10-0

Målskyttar, Djurgården: Daniel Aramesh 4, Rårsgar Majid 2, Zack Morgonro 2, Rako, Carl Tomaszewski