Lyckad comeback för Aramesh – fyra mål mot division 3-laget

0
Rami Younes och Daniel Aramesh i en match mot Jokkmokk SK. Foto: Krister Melin

På söndagskvällen var Djurgårdens IF tillbaka på planen och denna gång i Eriksdalshallen försäsongens andra träningsmatch. Då division 1-laget Söder Futsal lämnade återbud så fick ett annat lag ta deras plats, nämligen division 3-laget Polonia United.

Djurgårdens motståndare lämnar återbud – division 3-lag ersätter

Djurgården passade inför matchen på att testa flera nya spelare. Trots detta så hade de inga problem med att hantera sina motståndare och kunde vinna bekvämt med 10-0 i en match som klubben beskriver som en bra genomkörare.

Spelare som lyfts fram från matchen är nyförvärvet Joakim ”Bellman” Andersson som höll nollan. En annan spelare som hyllas i Djurgårdslägret är Daniel Aramesh som gjorde comeback efter en lång skadefrånvaro, comebacken slutade med fyra mål vilket lovar gott inför seriestarten.

Matchfakta

Träningsmatch

Djurgårdens IF – Polonia United 10-0

Målskyttar, Djurgården: Daniel Aramesh 4, Rårsgar Majid 2, Zack Morgonro 2, Rako, Carl Tomaszewski 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.