Falk klar för Torslanda: ”Han kommer att tillföra mycket”

I söndags spelade Torslanda IK en träningsmatch mot IFK Göteborg, en match som blåvitt vann. I den matchen fanns GAIS-spelaren Fredrik Rumin på planen som då provspelade med Torslanda. På fredagsförmiddagen blev en annan Gais-spelare klar för klubben.

Falk kommer närmast från GAIS Futsal som förra säsongen åkte ur SFL, där blev han lagets främsta målskytt med sju fullträffar. Hans insatser gjorde att han fick debutera i landslaget i slutet av den säsongen.

Tränaren Fredrik Augustin är glad över nyförvärvet.

– Falk känner jag väldigt väl och jag har själv mött han på plan massvis med gånger. Det är en spelare som alla tränare vill ha i sitt lag. Positiv inställning, jobbar stenhårt åt båda håll, lyhörd och är vetgirig. Han har gott om erfarenhet bland annat från landslaget och kommer tillföra mycket på och utanför plan, säger han till Torslandas hemsida.

LÄS ÄVEN: Trotjänaren stannar i Torslanda

Nyförvärvet ser tillbaka på den föregående säsongen som inte slutade bra.

– Jag skadade knät och var borta stora delar av säsongen och det var så klart tråkigt! När jag väl kom tillbaka kom jag inte riktigt i form heller. Säsongen var av stor betydelse för GAIS då vi tog oss upp till SFL igen. Tyvärr klarade vi inte det och åkte ur serien igen, så förra säsongen var en stor besvikelse på många sätt, säger Falk och ser framåt mot en förhoppningsvis roligare säsong med Torslanda.

– Mina förhoppningar är att det ska bli ett roligt år med mycket publik och bra tryck på läktaren. Att vi får ihop hela laget på ett slagkraftigt sätt och utvecklar vårt egna spel för att visa alla supporters att vi kan konkurrera med de bästa klubbarna i Sverige.

MISSA INTE: Andra avsnittet av Studio FM

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img